Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σενάρια επιστροφή για Κοντρέρας,για λογαριασμό της Κόκο Κόλο.

Επιμένει ο Τύπος της Χιλής και τονίζει πως ο Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, για λογαριασμό της Κόκο Κόλο.
Συγκεκριμένα, νέο δημοσίευμα αναφέρει πως ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα ευρωπαϊκά γήπεδα και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του από την οποία λείπει αρκετά χρόνια. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Κόλο Κόλο έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συμφωνίας των δυο πλευρών. Ο Κοντρέρας φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο πρωτάθλημα της Χιλής, αρκεί να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όπως καταλήγει το δημοσίευμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κοντρέρας έως το 2012 και η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Οι ιθύνοντες του "Δικέφαλου" του Βορρά δε θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον έφτανε στα γραφεία της ΠΑΕ μια πρόταση που θα τους ικανοποιούσε οικονομικά και ας ήταν αρκετά μικρότερη από τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης. Οι Χιλιανοί από την πλευρά τους, δεν φαίνονται διατεθειμένοι τη δεδομένη χρονική στιγμή να προσφέρουν χρήματα στον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως το ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο, θα μείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: