Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα: "Δεν έχω μαγικό ραβδί"

Αξιοκρατία στην ομάδα υποσχέθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού. "Μόνο όποιος αξίζει θα παίζει", τους είπε μόλις ανέλαβε δουλειά. Ο 64χρονος Πορτογάλος τεχνικός στις πρώτες αυτές προπονήσεις ρίχνει το βάρος στο ψυχολογικό τομέα. "Δεν κολλάω σε ονόματα και ηλικίες. Όποιος δείχνει αυτά που θέλω, θα παίζει" τους τόνισε και ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι να τους μάθει καλύτερα.

"Αμέσως δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα. Δεν είμαι μάγος, είμαι προπονητής αλλά με τον χρόνο θα μάθω τα πάντα για εσάς" είπε ενώ στο αυριανό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ζήτησε από τους παίκτες "να το χαρούν".

Όσον αφορά στα πλάνα του, προς το παρόν δεν αλλάζει το 4-2-3-1, ωστόσο δείχνει να υπολογίζει τον Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή. Σε αυτή την περίπτωση, ο Καντέ θα παίξει δίπλα στον Μπουμπσόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Ο Φερέιρα προορίζει για βασικό τον Λούις Γκαρσία.

Την ίδια ώρα ο Ισπανός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή. "Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο τέλειος προπονητής και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλά" , είπε στην «mundodeportivo.es». Αναφερόμενος στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Γκαρσία δήλωσε: " Θα είναι ένας τελικός για εμάς και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: