Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Συνέλθετε! Ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ…

Τον Μανόλο Χιμένεθ από την… ανάποδη είδαν οι παίκτες της ΑΕΚ την Τρίτη. Ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του πριν την προπόνηση και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως όποιος δεν προσπαθεί και δεν συμμορφωθεί στο εξής, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

«Διαπιστώνω πως κάποιοι από σας είναι αδιάφοροι και δεν βοηθούν τους συμπαίκτες τους. Αυτά πρέπει σταματήσουν. Όποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να βοηθήσει είναι τελειωμένος. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να εισηγηθώ την απομάκρυνση ορισμένων, ούτε να χρησιμοποιήσω τους μικρούς. Στη θέση σας θα ντρεπόμουν να ξεφτιλίζω το όνομά μου και το όνομα του συλλόγου», είπε στους παίκτες του ο 46χρονος προπονητής ανεβάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τόνο της φωνής του, με τους παίκτες να τον ακούνε με σκυμμένα κεφάλια.

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Αδαμίδης

Κόντρα στη φημολογία που ήθελε τον Σταύρο Αδαμίδη να πηγαίνει στη σημερινή προπόνηση για να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έπραξε κάτι τέτοιο, κρίνοντας πως είναι δουλειά του προπονητή να «τρίξει» τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του.

Πλήγμα με Μπλάνκο

Η κατάρα των τραυματισμών συνεχίζεται για την ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο υπέστη διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στην προπόνηση της Τρίτης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Αργεντινός επιθετικός θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και ο πονοκέφαλος του Μανόλο Χιμένεθ γίνεται μεγαλύτερος από τη στιγμή που και ο Ράφικ Τζεμπούρ δύσκολα θα είναι παρών.

Ο Αλγερινός φορ μαζί με τους Σάχα, Καφέ και Πατσατζόγλου ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, αλλά μόνο ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει κάποιες (όχι πολλές πάντως) πιθανότητες να παίξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, Ο Σταμάτης Καλαμιώτης και ο Δημήτρης Φροξυλιάς υπέστησαν κάκωση αριστερών προσαγωγών στην αναμέτρηση της ομάδας με την Καβάλα το Σάββατο. Μοναδική παρηγοριά για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ότι επανέρχονται οι Δέλλας και Μανωλάς που εξέτισαν την τιμωρία τους, καθώς και ο Ντιόπ, ο οποίος ωστόσο μετά από περίπου ένα μήνα απραξίας δεν είναι έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: