Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Παμπορίδης στο στόχαστρο αγνώστων

Την εξαίρεση του από τους αγώνες των ομάδων της Θεσσαλονίκης σκέφτεται να ζητήσει ο Βασίλης Παμπορίδης καθώς δέχεται απειλές για την διαιτησία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα (3-0) στο "Καραϊσκάκης" ο διαιτητής από το Κιλκίς άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα.

Αγνωστοι τον προειδοποιούσαν να μην εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη, γεγονός που τον ανάγκασε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας. Τον Παμπορίδη υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" αστυνομική δύναμη η οποία τον συνόδεψε με ασφάλεια στο σπίτι του, στο Κιλκίς.

Όμως οι απειλές δεν εξαντλήθηκαν στα τηλεφωνήματα. Υβριστικά μηνύματα υπήρχαν και στη σελίδα που διατηρεί στο facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος διαιτητής σκέφτεται να ζητήσει από την ΚΕΔ την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Ο Παμπορίδης βαθμολογήθηκε με πάνω από 8,00 από τον παρατηρητή του αγώνα, Αντώνη Σίπκα. Ο παρατηρητής επιφυλάχτηκε μόνο να δει στο βίντεο τη φάση στην οποία ο Σαλπιγγίδης ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του από τον Παπαδόπουλο.

Αναφερόμενος στη φάση αυτή ο Παμπορίδης είπε στον παρατηρητή ότι ήταν πέντε με επτά μέτρα κοντά και είναι σίγουρος πως είδε πολύ καθαρά τον Παπαδόπουλο να βρίσκει την μπάλα χωρίς να τραβά τον αντίπαλό του.

Στη φάση του Ντουντού με τον Γκαρσία, διαιτητής και παρατηρητής συμφώνησαν ότι ο Βραζιλιάνος δεν είχε τεντωμένο πόδι και δεν βρίσκει τον αντίπαλό του, άρα σωστή η κίτρινη κάρτα. Όσο για τον Ίβιτς, ο Σίπκας είπε στον Παμπορίδη ότι θα μπορούσε να είχε δείξει απευθείας κόκκινη στον Σέρβο για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ουρτάδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: