Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Δεν έχει άλλες μεταγραφές για τη Ρεάλ

Η μοναδική μεταγραφή που θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης στην περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι ο… Κακά, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα, ύστερα από την επέμβαση, στην υποβλήθηκε στο γόνατο τον περασμένο Αύγουστο.

Στα ιταλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ ή της Μίλαν, απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Η μεγάλη μας μεταγραφή το χειμώνα θα είναι ο Κακά. Θα είναι μια φανταστική εξέλιξη για εμάς. Πόσοι σύλλογοι μπορούν να «κλείνουν» έναν Κακά τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχουν παίκτες της κλάσης του στην αγορά», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να φεύγει από την ομάδα:

«Εργάζεται σκληρά και με ευχαριστεί να βλέπω πως η στάση του αλλάζει. Αρχίζει να φτάνει το επίπεδο συμμετοχής που του αξίζει. Περιμένω πολλά από αυτόν, ξέρω πόσο ταλαντούχος είναι και για αυτό τον πιέζω», συμπλήρωσε ο Μουρίνιο, ο οποίος δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία.

«Θέλω να επιστρέψω στην Premier League, χωρίς αμφιβολία, αλλά δεν βιάζομαι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και πραγματικά διασκεδάζω να δουλεύω εδώ. Στόχος μου είναι να κάνω τους φίλους της ομάδας χαρούμενους και να βελτιώνω τους παίκτες. Αυτό κάνω και στη Ρεάλ», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: