Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εξοργισμένος με Αμανατίδη ο Σκίμπε

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Μίκαελ Σκίμπε με τον Γιάννη Αμανατίδη. Τα όσα δήλωσε ο -πρώην διεθνής- επιθετικός στον ελληνικό Τύπο εξόργισαν τον τεχνικό της Αιντραχτ Φρανκφούρτης και όλα δείχνουν πως το σίριαλ της κόντρας τους, θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες. Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Γερμανού τεχνικού να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Αμανατίδη, κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία του Έλληνα παίκτη.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζοντας για ακόμα μια φορά πως ήταν λάθος η απόφαση του προπονητή του, να χρήσει αρχηγό της ομάδας τον Κριστόφ Σπίχερ. Ο Σκίμπε μίλησε στην εφημερίδα "Bild" στην οποία τόνισε χαρακτηριστικά για το θέμα: "Η αντίδρασή μου θα είναι ξεκάθαρη και δεν θα αφήνει περιθώρια παρεξήγησης".

Ο Αμανατίδης αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για το ματς της επόμενης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραγκωνισμού του παίκτη, σαν σιωπηλή τιμωρία από την πλευρά του Γερμανού τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: