Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αγωνία για Μαλεζά και Κοντρέρας

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ ο οποίος επικεντρώνει την προσοχή του στο κομβικό ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Σήμερα κρίνεται των Μαλεζά και Κοντρέρας.
Η επόμενη ημέρα έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, βρίσκει τον ΠΑΟΚ σχεδόν… αποδεκατισμένο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 12η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας.
Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος» κάνουν τον Μάκη Χάβο να… πονοκεφαλιάζει.
Ξεκαθαρίζει για Κοντρέρας και Μαλεζά
Η σημερινή ημέρα θα είναι πλήρως καθοριστική αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Στέλιος Μαλεζάς μιας και θα φανεί το πλήρες χρονικό διάστημα στο οποίο θα επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η παρουσία στην προπόνηση του Χιλιανού στόπερ θα κρίνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό αν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου. Αν σήμερα ο Λατίνος ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τότε αυτομάτως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.
Στον αντίποδα, ο Στέλιος Μαλεζάς θα είναι σίγουρα εκτός για το παιχνίδι στην Τούμπα και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: