Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

H "μαύρη λίστα" του Χιμένεθ

Οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου δεν επιτρέπουν δαπανηρές μεταγραφές και το πιθανότερο είναι να αναζητηθούν κυρίως παίκτες δανεικοί με οψιόν αγοράς από την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει άριστα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τέσσερις παίκτες έχει στη "μαύρη λίστα" ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση της ΑΕΚ πως θέλει να δουλεύει με περιορισμένο ρόστερ. Αν γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, τότε είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν και αποχωρήσεις.

Ο Χιμένεθ φέρεται να είναι απογοητευμένος από την παρουσία των Έντερ, Πατσατζόγλου, Νταντόμο και Γκερέιρο, ενώ προβληματίζεται και για άλλους ποδοσφαιριστές. "Κάποιοι έχουν καλή παρουσία μόνο στις προπονήσεις. Από τη στιγμή που προδίδετε την εμπιστοσύνη μου, δεν μπορώ να σας εμπιστευτώ. Στην ΑΕΚ θα μείνουν μόνο, όσοι μπορούν και θέλουν" ήταν το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες μετά την ήττα στην Καβάλα.

Αντίθετα ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τον Σταύρο Αδαμίδη την παραμονή
των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο, θεωρώντας τους απαραίτητους στο χτίσιμο της καινούργιας ομάδας. Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του Σκόκο στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έχουν καταθέσει κι εκφράζουν την αισιοδοξία ότι μπορεί να την έχουν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Χιμένεθ στη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Αδαμίδη έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός στόπερ, ενός αμυντικού χαφ και ενός αριστερού μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: