Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κεσσόπουλος: «Ο Ηρακλής γλιτώνει 900.000 ευρώ»!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξης Κεσόπουλος μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις και το όφελος της ΠΑΕ από τις ρυθμίσεις της εφορίας.
Είπε χαρακτηριστικά:
- «Έχουν φύγει ήδη τρεις παίκτες, με τον Σαρακατσάνο που έφυγε σήμερα και θα φύγουν άλλοι δυο το πολύ, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή μας. Ο ένας από αυτούς θα είναι ο Βέλλιος, αφού υπάρχει συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού για να δοθεί εκεί και φυσικά να πάρει χρήματα ο Ηρακλής για τη μεταγραφή. Το πιο πιθανό είναι να κλείσει άμεσα αυτή η μετακίνηση, αλλά εάν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά».
- «Μεταγραφές θα κάνουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να φτάσει στον τελικό και πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα μας προκειμένου να περάσει τους αντιπάλους. Πρώτα πρέπει να αποκλείσουμε την Κέρκυρα και μετά βλέπουμε. Υπάρχει θέμα και Κεϊτά, που περιμένει τον Ηρακλή, αλλά και Πίτι, που μας έχει προταθεί, ενώ συζητάμε 24 συνολικά ονόματα παικτών»!
- «Τα χρήματα που μπήκαν στην εφορία από τον κ. Μυτιληναίο αφορούσαν δική του χρήση και έπρεπε να πληρωθούν από αυτόν. Κερδίζουμε περίπου 900.000 ευρώ, τα γλιτώνουμε δηλαδή με αυτές τις καταβολές, αφού διατηρούνται οι ρυθμίσεις και δεν πληρώνονται προσαυξήσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια: