Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

"Φωνάζει" ο σερ Άλεξ

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά το 1-1 με την Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του ισοφαρίστηκε στο 90ο λεπτό και ο Σκωτσέζος τεχνικός "επιτέθηκε" στον διαιτητή, Λι Μέισον ισχυριζόμενος ότι αγνόησε το χέρι του Ζιγκιτς πριν το γκολ.

«Είναι χέρι, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του, αν ο διαιτητής δεν μπορεί να το δει αυτό, τότε τι πιθανότητες να έχουμε; Σε ένα παιχνίδι με τέτοια σημασία χρειάζεται ο διαιτητής να τα βλέπει αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες στην ομάδα μου. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά και είναι σκληρό για αυτούς, πραγματικά σκληρό» είπε.

Ο Φέργκιουσον χαρακτήρισε δύσκολη έδρα το "Σεντ Άντριους". "Το αποτέλεσμα είναι κακό, πιστεύω πως κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι... σφιχτό, αυτή είναι δύσκολη έδρα και κάθε ομάδα που έρχεται εδώ συναντά δυσκολίες.
Ο σερ Άλεξ, αναφερόμενος στη μάχη του τίτλου, τόνισε: "Πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο καθώς πέντε με έξι ομάδες αυτή την στιγμή ανταγωνίζονται για την κορυφή του πρωταθλήματος. Πάντα έλεγα πως αν με το Νέο Έτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή τότε έχει μεγάλες πιθανότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: