Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κόντης: Θα μείνει ο Κούπερ

Σίγουρη θεωρεί την παραμονή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον Άρη, ο Γιάννης Κόντης. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» αναφέρθηκε στις επαφές με τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς επίσης και στην συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ. Ο Κόντης αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:
Για τον Κούπερ και το συμβόλαιο του: «Και οι δύο πλευρές έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνεργαστούν. Αυτό που μένει είναι το οικονομικό, να τα βρουν και εκεί. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε να περιμένουμε λίγες ημέρες. Θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει στον πάγκο του Άρη. Υπήρξε μια συνάντηση χθες με τον κ. Αθανασιάδη. Σε αυτή συζητήσαμε διάφορα θέματα, για τον προγραμματισμό του νέου έτους, παίκτες που θα έρθουν, παίκτες που θα φύγουν».
Για τα μεταγραφικά: «Έχω αρχή να μην λέω κάτι για έναν παίκτη που θα έρθει ή θα φύγει, πριν ανακοινωθεί. Πρώτα θα συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους και μετά θα το συζητήσω δημόσια. Ο Μήτρογλου είναι από τους ποδοσφαιριστές που μας αρέσουν. Θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Ομάδα που έχει αγωνιστικές βλέψεις θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν πάρω και την δήλωση του, ότι θέλει να έρθει στον Άρη, χαιρόμαστε από τέτοιους ποδοσφαιριστές να κάνουν τέτοιες δηλώσεις».
Για τη συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ: «Στην Ελλάδα κάνουμε την τρίχα τριχιά. Ο Φερέρ ήταν πάντα φίλος, και δικός μου προσωπικός. Μπορεί να είχε πρόβλημα με κάποιον που πλέον δεν υπάρχει στην ομάδα. Έχουν φύγει πλέον τα σύννεφα. Βοήθησε τον Κάλβο που τον πήγε στην Πάρμα. Για εμάς ήταν μια πολύ καλή κίνηση, καθώς μπορεί να αγοραστεί από τους Ιταλούς, ενώ δεν πέφτει η αξία του ποδοσφαιριστή. Έχει καλές επαφές και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ενδιαφέρεται να ενεργοποιηθεί διοικητικά. Θα ενισχυθούμε. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το value for money. Έχουμε δει καλούς παίκτες, να παίζουν σε μια ομάδα και σε μια άλλη να μην παίζουν. Θα κάνουμε επιλογές που θα μας σταθεροποιήσουν και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε στην Ελλάδα και γιατί όχι και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε».
Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας: «Για εμένα η βαθμολογία είναι περίπου σύμφωνα με το τι έχουν παίξει οι ομάδες. Δεν με έχουν καλύψει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Περίμενα να είναι καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει κάτι παραπάνω, αλλά μόνο 30λεπτα και 40λεπτα και αυτά στο Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μυστήριο, γιατί έχει καλούς παίκτες, αλλά παίζει πολύ άσχημο ποδόσφαιρο, σε σχέση με αυτό που μπορεί να παίξει».
Για τον Νικόλα Πατέρα: «Είναι στιγμές περισυλλογής για τον ίδιο. Δεν παίρνει μια απόφαση στο πόδι. Η προσφορά του στον Παναθηναϊκό ίσως έχει υποβαθμιστεί. Ξεχνάμε στην Ελλάδα πολύ γρήγορα. Μια πικρία πιστεύω ότι την έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: