Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

«Έτοιμοι την ώρα που πρέπει»

Τα… τερτίπια της κληρωτίδας φέρνουν τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό αντιμέτωπους στους «8» του Κυπέλλου, με τον προπονητή του «δικεφάλου», Μάκη Χάβο να μην… τρομοκρατείται.

«Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το ζευγάρι του τελικού, όμως, η κληρωτίδα είχε διαφορετική άποψη. Εμείς έχουμε στόχο το Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες και των δύο παιχνιδιών την ώρα που πρέπει», ήταν το σχόλιο που έκανε πριν ξεκινήσει η προπόνηση.

Το ίδιο… ψύχραιμα «υποδέχθηκε» το αποτέλεσμα της κλήρωσης και ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης, που ποντάρει στη μαχητικότητα της ομάδας στα δύσκολα.

«Είναι κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες. Ο φετινός ΠΑΟΚ ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια», τόνισε στον «Sport 103 fm» κάτι που ελπίζει να συνεχιστεί: «Πιστεύω το ίδιο να γίνει και τώρα και να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό, για να δούμε στη συνέχεια αν θα έχουμε απέναντί μας τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ».

«Ίσως είναι καλό για την ομάδα το αποτέλεσμα (σ.σ. της κλήρωσης), θα έχουμε μεγαλύτερη συσπείρωση, πάθος. Έχει αποδείξει φέτος ο ΠΑΟΚ ότι στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Μακάρι όταν τελειώσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει και να έχει ανταποκριθεί καλά σε όλα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: