Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ταξίδι για Λούκμαν άνθρωπος του ΟΣΦΠ

Απ' ότι φαίνεται η γαλλική αγορά αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην συγκεκριμένη αγορά.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και δημοσίευμα από την Αφρική, που θέλει την ομάδα του Πειραιά να ενδιαφέρεται έντονα για τον Αρούνα Λούκμαν.
Ο Νιγηριανός μέσος της Μονακό θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και από το 2009 που βρίσκεται στην Γαλλία παίζει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Αν και 20 ετών, ο Λούκμαν έχει περάσει από όλες τις Εθνικές της Νιγηρίας, ενώ πλέον αποτελεί μέρος και της πρώτης ομάδας με την οποία πήγε στο Μουντιάλ του καλοκαιριού.

Ο Λούκμαν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Δηλαδή ένας πολύ γρήγορος μέσος που μπορεί να βοηθήσει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Look... Man!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόσφατα άνθρωπος του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Γαλλία για να δει από κοντά τον... Λούκμαν. Συγκεκριμένα ήταν το ματς Μονακό - Σοσό, στο οποίο ο νεαρός μέσος έπαιξε και ξετρέλανε τον σκάουτερ του Ολυμπιακού!

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Νιγηριανός άσος είναι ακριβός για τα δικά μας γούστα, όμως αν στον Πειραιά αποφασίσουν να κάνουν μία επένδυση στον Λούκμαν, τότε ίσως βγουν δικαιωμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: