Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κίνηση-ματ για Μανιάτη

Η ΑΕΚ πρόσφερε στον Πανιώνιο 400.000 ευρώ και την ελευθέρας του Λεονάρντο  προκειμένου να πείσει την διοίκηση των "κυανέρυθρων"να πουν "ναι" στην παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη. Πρόταση η οποία εξετάζεται από τον Γεράσιμο Βεντούρη.

Η κίνηση της "Ενωσης" να ανεβάσει την αρχική προσφορά, που ήταν 200.000 ευρώ, συν τον Πατσατζόγλου και δύο ακόμη παικτών ως δανεικούς (προσφορά που είχε απορριφθεί από τον Πανιώνιο) δείχνει πόσο η ΑΕΚ θέλει τον διεθνή μπακ.

Ο Πανιώνιος ωστόσο θέλει ακόμη κάτι παραπάνω. Περισσότερα μετρητά και τον Νέιθαν Μπερνς αντί του Λεονάρντο.  Αφού τα βρει με τον Πανιώνιο, η ΑΕΚ θα προσεγγίσει και τον Μανιάτη αλλά εκεί πιστεύεται ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ο Μανιάτης  δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012 και εισπράττει περίπου 330.000 ευρώ το χρόνο.
Στο μεταξύ η απόφαση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι ειλημμένη. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε τον Χουάν Κάλα, αλλά ο παίκτης είναι δύσκολο να έρθει τώρα από τη Σεβίλλη, όπου και ανήκει (αγωνίζεται δανεικός στην Καρταχένα).

Γι αυτό ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει την περίπτωση του Ιβάν Γκονθάλεθ Λόπεθ, του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Μάλαγα, τον οποίο η ισπανική ομάδα μπορεί να δώσει δανεικό αφού εκείνη απέκτησε τον Μάρτιν Ντεμικέλις. Ο Ιβάν  έχει συμβόλαιό μέχρι το 2013 και φέτος μετρά 6 συμμετοχές στην Primera Division.
«Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επαφή, αλλά μία ομάδα ξεκινά με προβάδισμα να αποκτήσει έναν παίκτη, αν στον πάγκο της βρίσκεται προπονητής που τον γνωρίζει», δήλωσε στην «SportDay» ο μάνατζερ του παίκτη, Ενρίκε Φονσέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: