Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο οπαδός του Άρη, Άκης Πετρετζίκης «master chef»!

O τίτλος του «Master Chef» του επιτυχημένου μαγειρικού ριάλιτι του Mega, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τον οπαδό του Άρη, Άκη Πετρετζίκη, που κατάγεται από τον Άγιο Βασίλειο και το Βερτίσκο (από τους γονείς του), ενώ κατοικεί στην περιοχή της Νεάπολης και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον έβλεπαν στο Χαριλάου.
Με ένα σκορ που θυμίζει περισσότερο τα καυτά ντέρμπι του παρελθόντος, στο Παλέ ντε Σπορ, ο Άκης Πετρετζίκης, γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης και φανατικός οπαδός του Άρη, κέρδισε στο νήμα τον ΠΑΟΚτσή αντίπαλό του Μιχάλη Καλαβρυνό, κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου έλληνα «Master Chef».
Ο ταλαντούχος 26χρονος, που τα δύο τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο τελικά κατέκτησε την πρωτιά κερδίζοντας με έναν μόλις πόντο διαφορά, και συγκεκριμένα με 64-63, τον Μιχάλη από την Πτολεμαΐδα, φορώντας αρκετές φορές τη φανέλα του Άρη (κυρίως της μπασκετικής ομάδας). Ο μεγάλος τελικός του «Master Chef», που μεταδόθηκε χτες Τρίτη κρίθηκε στο νήμα και το πάρτι άρχισε στο facebook από ιδέες, σχόλια και φωτογραφικές συνθέσεις για τον Άκη από τους φαν του.
Τον πρώτο έλληνα «Master Chef», εκτός από τον τίτλο -που σίγουρα θα του ανοίξει τις πόρτες στα καλύτερα εστιατόρια-, περιμένουν και 50.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: