Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Δεν σκαμπάζει από ονόματα!

Ποιοι διεθνείς και έμπειροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι στη μαύρη λίστα του Ζεσουάλντο Φερέιρα;Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», ο Γιώργος Καραγκούνης είναι μέσα στους παίκτες που δεν θέλει στο ρόστερ του ο Πορτογάλος τεχνικός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα όσο καιρό είναι στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, το θέμα του «Κάρα» είναι λεπτό, μια και είναι στα 34, αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της ομάδας και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Είναι, δηλαδή, πολύ δύσκολο να αποδεσμεύσεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή που προφανώς θέλει να παίξει έναν ακόμα χρόνο και να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Ωστόσο, η είδηση που έρχεται στο προσκήνιο μέσω της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» είναι ξεκάθαρη και λέει ότι ο «τυπάρας» δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα.

Επίσης, ένας ακόμα παίκτης που είναι στη μαύρη λίστα του Φερέιρα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το καλοκαίρι και στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται έτσι κι αλλιώς να το ανανεώσουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: