Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μπενίτεθ: "Μόνο νίκη με Βέρντερ"

Η Ίντερ δεν πείθει με την σταθερότητα της μετά τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ιταλία και την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ράφα Μπενίτεθ, που βρίσκεται υπό πίεση στον πάγκο των "νερατζούρι" ζήτησε από τους παίκτες του την πρωτιά στον όμιλο.Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε στους παίκτες του την σημασία του αγώνα που δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι δεύτεροι στο γκρουπ πίσω από την Τότεναμ λόγω διαφοράς τερμάτων, έχουν ωστόσο προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης.

Η θέση του Μπενίτεθ έγινε περισσότερο επισφαλής μετά την ήττα από την Λάτσιο που καταδίκασε σε μεγάλο ποσοστό τις ελπίδες της Ίντερ για το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια και ζήτησε τη νίκη απέναντι στην Βέρντερ από τους παίκτες του.

"Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Είναι και σημαντικό για το ιταλικό ποδόσφαιρο να μείνουμε όσο περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι σήμερα τα έχουμε πάει καλά. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το άλλο ματς, αλλά μπορούμε να παίξουμε για τη νίκη με την Βέρντερ.

Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν αλλά αυτοί που θα παίξουν θέλουν να κερδίσουν. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν".

Το ίδιο αποτέλεσμα με τον Ράφα Μπενίτεθ θέλει και Τόμας Σααφ της Βέρντερ, που τόνισε ότι παρότι η ομάδα του έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης, θέλει τη νίκη κόντρα στην Ίντερ.

"Το ματς είναι σημαντικό αν και είμαστε εκτός διοργάνωσης. Είναι μεγάλο ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας και δεν θέλουμε απλά να αντιμετωπίσουμε την Ίντερ αλλά και να την κερδίσουμε. Είμαι εξοργισμένος που δεν θα συνεχίσουμε και θα γίνω περισσότερο όταν θα βλέπω τους αγώνες από την τηλεόραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: