Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στο ρελαντί, «καθάρισε» κι αυτή…

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Μπαρτσελόνα, έχοντας τα βαριά της όπλα σε… αγρανάπαυση, «καθάρισε» την Ρουμπίν Καζάν 2-0 στο «Καμπ Νου» και πέρασε πρώτη από τον όμιλο της στους «16» του Champions League- κάτι βέβαια που είχε εξασφαλίσει πριν από το αποψινό παιχνίδι.

Οι Ρώσοι, δεν κατάφεραν να επαναλάβουν τον θρίαμβο της περυσινής σεζόν στο «Καμπ Νου», όταν είχαν πάρει το «διπλό» και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στο Europa League. Στο άλλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου, η Κοπεγχάγη επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού.

«Η Ρούμπιν Καζάν είναι ο εφιάλτης της Μπαρτσελόνα». Αυτή η πρόταση, όσο… ανέκδοτο κι αν φαίνεται, μέχρι πρότινος, εμπεριείχε μία δόση πραγματικότητας. Η ρωσική ομάδα άγγιξε τα όρια του μύθου, καθώς στις τρεις φορές που είχε συναντήσει τους «μπλαουγκράνα» μετρούσε δύο ισοπαλίες στην έδρα της και μία νίκη στο «Καμπ Νου».

Απόψε, όμως, ήρθε η σειρά της…

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε να ξεκουράσει τα μεγάλα αστέρια του συλλόγου, όμως και οι υπόλοιποι στάθηκαν στο ύψος τους και οδήγησαν την Μπάρτσα στη νίκη. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Φοντάς από πολύ κοντά στο 51’ και τα τέρματά τους, τα διπλασίασε ο Βασκέζ με μακρινό σουτ στο 83’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: