Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Περιμένοντας τους Άραβες

Οι επαφές του Θοδωρή Ζαγοράκη και συνεργατών του με επενδυτικό όμιλο από τη Μέση Ανατολή συνεχίζονται και σύντομα θα φανεί αν οι Άραβες θα προχωρήσουν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου ή έστω ενός μέρους των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» εκτιμούν πως το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στόχος είναι να υπάρξει κατάληξη, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το συντομότερο δυνατό, αφού αν οι Άραβες επενδύσουν στην ΠΑΕ, ο προγραμματισμός της ομάδας θα διαφοροποιηθεί. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν κάνει κάποιες επαφές, αλλά γίνεται αντιληπτό πως τα… πετροδόλαρα θα διαφοροποιήσουν τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Βουνό τα προβλήματα

Νοσοκομείο θυμίζει ο ΠΑΟΚ λίγο πριν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ηρακλή στην Τούμπα και-κυρίως-το κρίσιμο ματς με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ την επόμενη Τετάρτη. Εκτός μάχης για τα δύο αυτά ματς είναι σίγουρα οι Στέλιος Μαλεζάς και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο Ζουέλα έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Ο Βιτόλο έχει κάκωση στον έξω μηνίσκο, δεν αναμένεται να παίξει το Σάββατο, αλλά εκτιμάται πως θα προλάβει το ματς του Europa League.

Όσον αφορά στους Ίβιτς, Ελ Ζαρ και Σνάουτσνερ, δεν υπάρχει ανησυχία για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επιστρέφει ο Λίνο και-παρότι προέρχεται από μακρά περίοδο απραξίας-πιθανώς να είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Ντιναμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: