Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Προβληματισμός για το Μάξιμιρ

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κροατία έχουν αρχίσει και ανησυχούν την ΟΥΕΦΑ ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.Οι καιρός έχει αρχίσει να χαλάει και ο υδράργυρος να πέφτει σε αρνητικές θερμοκρασίες.
Η UEFA θέλοντας να διαφυλάξει το προϊόν της, αλλά και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο "Μάξιμιρ" το βράδυ της αναμέτρησης των δύο ομάδων, ζήτησε από τον υπεύθυνο του γηπέδου της Ντιναμό αναφορά για την κατάσταση του αγωνιστικού, αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, ανά δύο ημέρες.

Ο διευθυντής του γηπέδου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μιλένκο Σάκομαν, "πονοκεφαλιάζει" τις τελευταίες μέρες, αφού του έχει πέσει πολλή δουλειά. Οι απαιτήσεις της UEFA είναι πολλές και πρέπει να καλυφθούν. Για αυτόν τον λόγο ο Σάκομαν παίρνει καθημερινά δελτία καιρού για το Ζάγκρεμπ, ενώ προσέχει... σαν τα μάτια του τον αγωνιστικό χώρο του "Μάξιμιρ".

"Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα εδώ. Από τους -3 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία πηγαίνει στους +12 και από την βροχή, βγαίνει ήλιος. Αυτό επηρεάζει πολύ τον αγωνιστικό χώρο", είπε σε δηλώσεις του ο Σάκομαν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση του περιβάλλοντα χώρου, αφού του το ζήτησε η UEFA: "Εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Μπορούμε να προσλάβουμε 50-100 άτομα να καθαρίσουν γύρω από το γήπεδο. Τον αγωνιστικό χώρο, όμως, ποιος θα τον καθαρίσει;" .

Την ανησυχία της UEFA ενστερνίζεται και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γνωρίζει καλά τι συμβαίνει με τους αγωνιστικούςχώρους των χωρών, όπως η Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: