Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μπάγερν Μονάχου ή Αγγλία

Τον πρώτο λόγο στη Μπάγερν Μονάχου δίνει ο Μαρκ Φαν Μπόμελ για να συνεχίσει την καριέρα του μετά τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο αν δεν καταλήξει σε συμφωνία τονίζει ότι προτεραιότητά του αποτελεί η Ευρώπη με το ρεπορτάζ της «Daily Mail» να δίνει ως φαβορί τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

«Πρώτα θα μιλήσω με την Μπάγερν. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία, τότε θα κοιτάξω και αλλού. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες περιοχές εκτός από Ευρώπη, αλλά εγώ θέλω να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο οπότε τις έχω αποκλείσει ήδη. Μόνο στην Ευρώπη θα συνεχίσω για να μπορώ να αγωνίζομαι και στην εθνική Ολλανδίας μιας και πιστεύω ότι έχουμε το υλικό για να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο», τονίζει ο Ολλανδός μέσος αινιγματικά στη «De Telegraaf», με τα αγγλικά δημοσιεύματα να προχωράνε το ζήτημα ένα βήμα πιο πέρα.

Αναφέρουν ότι σύμφωνα με τον μάνατζερ του 33χρονου άσσου, Τότεναμ και Σίτι έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους που θα γίνει και επίσημο πιθανότατα μόλις οριστικοποιηθεί ότι μένει ελεύθερος από τους Βαυαρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: