Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

"Εκστρατεία" στο Βόλο

Για τη μεγαλύτερη φετινή τους εξόρμηση, ετοιμάζονται από το μεσημέρι οι οπαδοί του Αρη! Μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε στην  αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, οι δύο ΠΑΕ (Ολυμπιακός Βόλου και Αρης) συμφώνησαν στο να παραλάβουν οι κιτρινόμαυροι 4.000 (!) εισιτήρια προς εξυπηρέτηση των φιλάθλων τους. Αυτό σημαίνει πως το Πανθεσσαλικό στάδιο θα έχει έντονο κίτρινο χρώμα το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου (17.15, NOVA).

Η προετοιμασία του Αρη γι αυτό το ματς ξεκίνησε σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό, με πολλά προβλήματα για μία ακόμη φορά. Γκιάρο, Οριόλ, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα, είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν φυσιολογικά κανένα άλλο παιχνίδι της ομάδας μέχρι το τέλος του 2010, ενώ στη διάθεση του Έκτορ Κούπερ δεν θα βρίσκεται ούτε ο Μίσελ ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σέρχιο Κόκε ο οποίος όμως όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Βόλο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Μεχντί Ναφτί ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, όμως η φημολογία των τελευταίων ημερών τον θέλει εκτός πλάνων του Κούπερ, στα... πρότυπα του Τόνι Κάλβο. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και ο Ναφτί μείνει εκτός, θα πρόκειται για το δεύτερο «θύμα» των μέτρων του Αργεντίνου τεχνικού ενόψει Ιανουαρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται να ακολουθήσουν άλλοι δύο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: