Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Κοντρέρας: «Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου»

Πιστός στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2012 δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Metrosport».

«Θέλω να εξαντλήσω όλο το συμβόλαιό μου. Έδωσα τα χέρια με το Ζήση Βρύζα, με τον Πρόεδρο, με την ομάδα, όταν ήρθα. Πέρυσι είχα τη χαρά να επεκταθεί το συμβόλαιο μέχρι το 2012 και σκοπός μου είναι να το εξαντλήσω στο έπακρο. Πάντα είχα και θα έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στην Κόλο Κόλο», δήλωσε ο Χιλιανός αμυντικός και πρόσθεσε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2012 και για όσο έξτρα χρόνο μου δώσουν. Ακόμη και αν μου ανανεώσουν το συμβόλαιο για έξι μήνες, θα μείνω εδώ. Και εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά βλέπουμε. Όταν τελειώσει το συμβόλαιο θα δούμε τι θα κάνουμε, πάντα με ηρεμία».

Όσο για τα κρίσιμα ματς με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ακολουθούν, τόνισε: «Είναι αναπόφευκτο να σκεφτόμαστε και τα δύο. Είμαστε, ωστόσο, επαγγελματίες μόνο το Σάββατο και τον Ηρακλή. Εχουμε πολλές μέρες να σκεφτούμε την Ντιναμό. Είναι πολύ σημαντικό το ματς στο Ζάγκρεμπ. Θα έλεγα ότι είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του 2010. Θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: