Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιβιώνεις με την Ορθούλα!

Η Ορθούλα Παπαδάκου ετοιμάζεται να αναστατώσει και πάλι τον ανδρικό πληθυσμό, καθώς θα συμμετάσχει σε νέο ριάλιτι.
Επιβιώνεις με την Ορθούλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ορθούλα ή αλλιώς Ορθοδοξία γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1971. Η ίδια εξάλλου δηλώνει πως δεν έχει κόμπλεξ με την ηλικία της, αφού πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι 40 ετών.
Η καταγωγή της είναι από το Μόντρεαλ του Καναδά, αλλά έχει ελληνικές ρίζες. Πριν δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι «Surviror» ήταν μπασκετμπολίστρια και στη συνέχεια δοκίμασε τις δυνατότητές της και στο μόντελινγκ (εξαιρετικό το σώμα της).
Φυσικά, δοκίμασε τις δυνάμεις και στην τηλεόραση. Επιλέχθηκε και βρέθηκε στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου για το παιχνίδι του Star, «Fort Boyard» και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της.
Μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων, η Ορθούλα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το γυαλί. Άφησε τον κόσμο της TV και της showbiz και επέλεξε να μπει στον χώρο της διαφήμισης, γι’ αυτό και ταξίδευε συχνά σε Μεγάλη Βρετανία και Αμερική.
Τελικά, όμως, δεν κατάφερε να μείνει μακριά από την τηλεόραση (κόλλησε το μικρόβιο), καθώς δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική εκδοχή του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», κάνοντας την γυμνάστρια των ατίθασων μαθητών…
Πλέον, επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας, σε νέο ριάλιτι, το «Real Housewives of Athens» του ΑΝΤ1. Πρωταγωνίστριες θα είναι Ελληνίδες διάσημες νοικοκυρές μεταξύ των οποίων και η Ορθούλα Παπαδάκου, αλλά και οι πολύ καλές της φίλες, Φώφη Μαστροκώστα και Αννίτα Ναθαναήλ.
Η Ορθούλα συγκλόνισε όταν παραδέχθηκε δημόσια και χωρίς να αισθανθεί άβολα ότι ο παραλίγο σύζυγός της την παράτησε, ενώ ήταν όλα έτοιμα για τον γάμο. «Η σχέση είχε συμπληρώσει ενάμισι χρόνο. Κοντά στα Χριστούγεννα, εξαφανίστηκε, χωρίς να μου πει τον λόγο. Μέχρι σήμερα, δεν έχω μάθει νέα του. Με είχε πειράξει πολύ. Για δύο μήνες δεν ήξερα τι μου γινόταν».
Επίσης, έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει δύο πλαστικές στήθους, αλλά και μπότοξ: «Δεν ντρέπομαι να πω, ότι αν κάτι με ενοχλήσει, θα το διορθώσω. Έχω κάνει στο παρελθόν πλαστική στήθους, δύο φορές... πριν από το Survivor, το 2002, και μετά. Έχω κάνει και μπότοξ».
Η Ορθούλα είναι οπαδός του Ολυμπιακού και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει αγώνες της αγαπημένης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: