Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ – Φιλική νίκη επί της Ελβετίας

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η Εθνική ομάδα των Νέων στο φιλικό με την Ελβετία που διεξήχθη την Τετάρτη (8/2) στο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 3-1 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Βέλλιος (53΄), Καρέλης (54΄) και Ρουγκάλας (78΄).

Η σύνθεση της Εθνικής Νέων: Ραχιώτης (46΄ Ταμπάκης), Σκόνδρας, Βαλεριάνος (46΄ Σταφυλίδης), Ρουγκάλας, Σταμογιάννος, Κατίδης, Μαυρίας (64΄ Φουρλάνος), Κοτσαρίδης (74΄ Καπνόπουλος), Βέλλιος (78΄ Διαμαντάκος), Κολοβός (81΄ Γαβριηλίδης), Καρέλης.

Βόκολος: “Σε καλό επίπεδο τρεις μήνες πριν τα επίσημα ματς”

Το σχόλιο του για το παιχνίδι έκανε ο προπονητής της Εθνικής, Λεωνίδας Βόκολος: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν από τα ματς της elite round, έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη φιλικά και το επίπεδο της ομάδας είναι ήδη πολύ υψηλό. Είχαμε σήμερα πολλές απουσίες βασικών παικτών, αλλά τα νέα παιδιά που έπαιξαν μάς άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

“Έχω έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες στο ρόστερ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αφομοιώνουν και κάνουν πράξη τις οδηγίες μας. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά την προετοιμασία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: