Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή στα …βάσανα- Οι «μνηστήρες» για Βιεϊρίνια

Την πρώτη τους προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μάκης Χάβος αναμένεται να κάνουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο. Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Βιεϊρίνια.

Το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν το αναμενόμενο και για τον λόγο αυτό άπαντες στον ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες την επόμενη αγωνιστική μέσα στη Νέα Σμύρνη. Στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι λογικό να στριφογυρίζει ο πρώτος αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τη φάση των «32» του Europa League, κάτι το οποίο θέλει να εξαλείψει ο Μάκης Χάβος. Οι «κυανέρυθροι» είναι μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς, λόγω της δεινής βαθμολογικής της θέσης και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαλπιγγίδη και Χαλκιά μέχρι την Πέμπτη που επιστρέφουν από την Εθνική, ενώ για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Βιτόλο και Φωτάκη, σε αντίθεση με τον Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος με την προσπάθεια που κάνει τον τελευταίο καιρό διεκδικεί μία θέση στα χαφ.

Οι «μνηστήρες» για Βιεϊρίνια

Είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και λογικό είναι να τον «ορέγονται» πολλοί. Ο ίδιος έχει πει πως αν υπάρχει μία περίπτωση να φύγει από την Τούμπα, θα το κάνει μόνο για χάρη κάποια ομάδας από ποιοτικότερο πρωτάθλημα του ελληνικού. Μέχρι στιγμής, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι αυτή που παρακολουθεί κι επίσημα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, αλλά παραμονεύει και η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» έχουν εξουσιοδοτήσει Έλληνα ατζέντη να κάνει επαφές με τους Θεσσαλονικείς, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει μια υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Δεν θα πρέπει μάλιστα να θεωρείται απίθανο να προστεθούν κι άλλες ομάδες το καλοκαίρι στο «κυνήγι» του 25χρονου χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: