Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καλσάδο: «Το πρόβλημα με τον Χαβίτο διευθετήθηκε»

Με τίτλο «ο Άρης ρίχνει το μπαλάκι στην Ντέπορ», η εφημερίδα της Γαλικίας “ElDepor” αναφέρεται εκ νέου στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τον Χαβίτο και το σχετικό έγγραφο το οποίο δεν έχει λάβει ακόμη η Λα Κορούνια.
Από την στιγμή που η Ντέπορ δεν έχει στείλει στην ισπανική ομοσπονδία το σχετικό έγγραφο ο Φρανθίσκο Χαβίτο δεν έχει το δικαίωμα συμμετοχής, παρότι ο Mίγκελ Άνχελ Λοτίνα –προπονητής της ομάδας- τον υπολογίζει. Αποτέλεσμα αυτού οι Ισπανοί να.. «επιτίθενται» με διάφορα δημοσιεύματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θεωρώντας την υπεύθυνη για την καθυστέρηση. Από τον Άρη ξεκαθαρίζουν ότι η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη και ότι έχουν μπει λάθος στοιχεία στον «ειδικό κωδικό» για την μεταγραφή.
Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του στην “La voz de Galicia” ο συνεργάτης της ΠΑΕ Άρης Αντόνιο Καλσάδο, ο οποίος τόνισε: «Έγινε λάθος, αλλά ο Άρης δεν έχει ευθύνη. Στο πρώτο έγγραφο που στείλαμε αναφερόταν ότι ο παίκτης πάει δανεικός, ενώ η Λα Κορούνια έβαλε ότι τον παίρνει ελεύθερο με μεταγραφή. Το πρόβλημα διευθετήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: