Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Οικονομίδης: «Χούλιγκαν από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής μεταξύ των άλλων τόνισε: «Είναι μια ανάσα για τις ομάδες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Υπήρξε μια καθυστέρηση, αφού ο ΟΠΑΠ θέλοντας να προστατεύσει τον χώρο από τη βία, επέβαλλε κάποια πρόστιμα και για αυτό καθυστέρησε να πληρώσει τα χρήματα στις ομάδες. Το πρόθεμα για τη βία αναφέρει ότι ένα ποσό από τις ποινές τις οποίες επιβάλλονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς στις ομάδες, επιστρέφει στο τέλος στον ΕΣΑΚΕ και αυτός με τη σειρά του το δίνει σε ομάδες που δεν τιμωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι ομάδες αυτά τα χρήματα, αλλά και τα τηλεοπτικά περιμένουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Αν οι ομάδες έχουν χρήματα θα είναι δυνατές, αν δεν έχουν, τότε θα υπάρχει πρόβλημα».
- Για την ελληνική διαιτησία: «Η διαιτησία είναι σε μια μεταβατική κατάσταση, είναι ένα κεφάλαιο και γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί. Υπάρχουν καλοί, κακοί και μέτριοι διαιτητές.
- Για τη βία: «Έχουμε αντιληφθεί πως κάποιοι χούλιγκαν από το ποδόσφαιρο έρχονται στο μπάσκετ και θα πρέπει να προστατέψουμε το άθλημα».
- Για τη Μεσογειακή Λίγκα και το Γιώργο Βασιλακόπουλο: «Το πρωτάθλημα θέλει αλλαγές, θέλει ριζικές αλλαγές και δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις απόψεις του κυρίου Βασιλακόπουλου για τη Μεσογειακή Λίγκα. Είναι πάντως ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο άθλημα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: