Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο …κουφάλα είναι;

Πριν από το καθοριστικό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γκοβού πήγε με άδεια στη Γαλλία για να φτιάξει τα δόντια του! Θα χάσει δύο προπονήσεις και είναι αμφίβολος για την Κυριακή!
Πόσο …κουφάλα είναι;

Θα μας τρελάνουν τελείως στον Παναθηναϊκό; Ο Γκοβού είναι αμφίβολος για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή, που μπορεί να κρίνει και το φετινό πρωτάθλημα (με ήττα οι «πράσινοι» τι ελπίδες θα έχουν για τον τίτλο;), γιατί πήρε άδεια να πάει στην πατρίδα του προκειμένου κάνει επέμβαση στα δόντια!

Ο Γάλλος επιθετικός, που θεωρείται στα τελευταία παιχνίδια βασικός από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, παραπονέθηκε για πόνους στο δόντι του και αποφασίστηκε να μην κάνει εδώ επέμβαση (εξαγωγή φρονιμίτη), αλλά να πάρει άδεια και να πάει στην πατρίδα του.

Ο Γκοβού έχασε ήδη τη χθεσινή προπόνηση και ενδεχομένως, όπως λέει το ρεπορτάζ, να μην επιστρέψει ούτε σήμερα στην Ελλάδα! Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και δεύτερη προπόνηση μέσα στην εβδομάδα.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι ο παίκτης θα έχει εξασθενημένο (!) οργανισμό από την επέμβαση και σε συνδυασμό με ότι θα έχει μείνει εκτός προπονήσεων μπορεί να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι ζωής ή θανάτου με την ΑΕΚ.

Και υποτίθεται ότι αυτός ο παίκτης, με το «παχύ» συμβόλαιο, δίνει εξετάσεις αυτήν περίοδο για να παρθεί απόφαση αν θα μείνει το καλοκαίρι. Μα, αν δεν παίξει σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια -που υποτίθεται ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω λόγω της εμπειρίας και της αξίας του- σε ποια θα παίξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: