Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Προτιμάει Γιουβέντους ο Παστόρε

Mεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ο Χαβιέ Παστόρε προτιμάει την τελευταία. Αυτό δήλωσε ο 21άχρονος άσσος της Παλέρμο σε ιταλικά Μέσα, επί της αφορμής των δημοσιευμάτων που θέλουν τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

«Όλοι γνωρίζουν ότι έχω συμβόλαιο έως το 2015 και εκείνος που είναι υπεύθυνος είναι ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι. Αν όμως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να φύγω, είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Φυσικά θα ήθελα να πάω σε μία ομάδα όπου θα έχω πολλές ευκαιρίες να αγωνιστώ», επισήμανε αρχικά ο νεαρός επιτελικός μέσος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα θα κέρδιζα πολλά λεφτά αλλά δεν θα είχα εγγυημένη θέση. Γιουβέντους; Γιατί όχι. Η οικογένεια μου είναι κοντά στο Τορίνο».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Παλέρμο φρόντισε πρόσφατα να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στο συμβόλαιο του «πιτσιρικά» και μία από αυτές είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του, η οποία αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ. Έτσι, παρότι οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί σύλλογος που θα δαπανήσει αυτό το ποσό για να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τέλος, ο Παστόρε μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ και δεν έκρυψε την προτίμηση του: «Έχω πολλούς φίλους στην Ίντερ αλλά δεν θα με ενοχλούσε αν κέρδιζε η Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: