Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Περιμένουν τα… μαντάτα της ΚΕΔ

Τετάρτη σήμερα και ως είθισται, η ΚΕΔ ανακοινώνει τους διαιτητές της αγωνιστικής. Στον Άρη περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουν τον «ρέφερι» που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να διευθύνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά τους δεν έχουν καμία απολύτως προτίμηση, καθώς το μόνο που θέλουν είναι ο διαιτητής που θα βρεθεί στο ματς του Σαββάτου να παίξει 50-50 και να μην αποδειχθεί αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες, για τους μεν «κίτρινους» ελέω της προσπάθειας τους να μπουν στα play-off και για τους δε «ερυθρόλευκους» όσο αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε, ότι αν η ομάδα του Πειραιά…περάσει το Σάββατο από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο, καθώς θα πάει στο ντέρμπι της μεθεπόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟ στο «Καραισκάκης», διατηρώντας το συν επτά.
Οι υποψήφιοι… «άρχοντες» είναι μετρημένοι, δεδομένου ότι την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ, ενώ αρκετοί διαιτητές βρίσκονται στο «ψυγείο». Στην Αθήνα πάντως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ακούστηκε έντονα το όνομα του Ηλία Σπάθα, για το ντέρμπι στο Χαριλάου. Θα πει τώρα κάποιος θα στείλουν διαιτητή του συνδέσμου Πειραία σε παιχνίδι του Ολυμπιακού; Κι όμως, έχει ξανασυμβεί στη νίκη του Ολυμπιακού στα Πηγάδια με 3-0 και το νικηφόρο 0-1 στη Λάρισα. Στην αναμέτρηση του «κάμπου» μάλιστα, οι «βυσσινοί» είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του.
Στο μεταξύ, εκτός από τον Σπάθα, υποψήφιος είναι και ο Πέτρος Κωνσταντινέας (σ.σ. έπαιξε το Άρης-ΠΑΟΚ), ο οποίος… ξεκουράστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, όπως και ο Σταύρος Τριτσώνης που τα πήγε καλά στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο Τσινιάρης, ενώ δεν αποκλείεται να βγει από το «ψυγείο» ο Σταθόπουλος, ο οποίος σημειωτέον τιμωρήθηκε σιωπηρά από την ΚΕΔ, εξαιτίας της απόφασης του να ακυρώσει το γκολ του Μίσελ στο ΟΑΚΑ.
Στην τελική, είτε είναι ο Σπάθας, είτε ο Κωνσταντινέας, είτε ο Τριτσώνης, είτε ο οποιοσδήποτε, στο ντέρμπι του Χαριλάου, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει καλά την δουλειά του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: