Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σάντος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Iκανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κυρίως στο δεύτερο μέρος, αλλά ειδικά από αυτή του Φετφατζίδη, εφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ.
Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Ήταν ένα παιχνίδι που δίκαια κέρδισε η Εθνική. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες δυσκολίες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι. Είχαμε ζητήσει καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι το οποίο δεν κάναμε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να μας πιέσει στην πρώτη μπαλιά, όταν ξεκινούσαμε, δηλαδή, τις επιθέσεις μας. Ήταν ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Μετά το 35΄ ανεβάσαμε ρυθμούς και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Στην ανάπαυλα βγάλαμε τους παίκτες που είχαν εμφανή σημάδια κόπωσης. Κάναμε κάποιες αλλαγές και ανεβάσαμε τη δυναμική της ομάδας. Για 25΄ παίξαμε πολύ καλά και κάναμε ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πετύχαμε.
Από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να κάνουμε κι άλλη αλλαγή, εκτός του Σηφάκη, στο ημίχρονο. Ένοιωσε ένα σφίξιμο ο Μήτρογλου και ξεμείναμε από αλλαγές. Ο Καναδάς δεν έκανε κάποια καλή ευκαιρία εκτός από κάποια στημένα. Εμείς μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιθετική τετράδα που δοκίμασε: «Το είχαμε δοκιμάσει και στη χθεσινή προπόνηση. Είναι μια από τις σκέψεις μας. Το δοκιμάσαμε και σήμερα. Είδαμε τα αποτελέσματα και θα τα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες».
Για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και αν ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος, τόνισε: «Είμαι πάντα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν προσπάθησαν. Ισχύει και σήμερα αυτό. Κάποια διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί».
Για την ΑΕΛ και τον φίλο του Νίκο Κωστένογλου, δήλωσε: «Ήδη του έχω πει αυτά που πρέπει. Τα είπαμε και πριν τον αγώνα. Αυτά τα λέμε επί προσωπικού και όχι με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ τον κόσμο της Λάρισας, ο οποίος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, γεμίζοντας αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο. Τύχαμε εξαιρετικής υποδοχής από την πρώτη στιγμή».
Τέλος, για το γκολ του Φετφατζίδη, είπε: «Θα γινόταν κι αυτό. Θα μπορούσε να βάλει και ένα δεύτερο αλλά ίσως το κρατάει γα την Μάλτα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: