Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δίνουν τα χέρια με Χάβο έως το 2012!

Αν και ακόμα είμαστε αρκετά μακριά από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται την «επόμενη μέρα» και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, έχει βάλει από τώρα στην σκέψη του την προοπτική της ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο.
Μολονότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σκέφτεται τα θετικά της ως τώρα συνεργασίας με τον 41χρονο τεχνικό και άλλοτε συμπαίκτη του και έχει σχεδόν αποφασίσει την παραμονή του στην ομάδα και μετά το τέλος της τρέχουσας σαιζόν. Οι λόγοι της επιλογής αυτής είναι λίγο πολύ γνωστοί και έχουν να κάνουν με την ως τώρα πετυχημένη συνεργασία, η οποία έχει αποβεί αποδοτική και για την ίδια την ομάδα.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν θέλει κι ούτε έχει λόγο να μπλέξει σε περιπέτειες με την αναζήτηση άλλου προπονητή, όπως έγινε πέρυσι με την περίπτωση Μπερέτα, που και πολλά θα στοίχιζε (ένας οποιοσδήποτε ξένος τεχνικός) και οι συνθήκες προσαρμογής του θα έβαζαν την ομάδα σε μια διαδικασία άγνωστη και επικίνδυνη.
Ο ίδιος ο Μάκης Χάβος που έχει βάλει σαν στόχο την αξιοποίηση της ευκαιρίας που του δόθηκε, εργάζεται στην ομάδα με τον συνεπέστερο τρόπο και κοιτάζει το απολύτως σήμερα, αγνοώντας τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. Προγραμματίζει το παρόν και μέσα από αυτό «χτίζει» το μέλλον του, που είναι συνυφασμένο με τον ΠΑΟΚ αλλά και την δημιουργία μιάς μελλοντικής καριέρας. Συζητήσεις για το θέμα αυτό δεν έχουν γίνει ωστόσο η καλή επαφή και επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ προέδρου και προπονητή συνηγορεί στην προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας αρκετά νωρίτερα από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Μιας περιόδου που για πρώτη φορά βρίσκει τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την είσοδο καινούργιου χρόνου και με ανοιχτούς τους ορίζοντες για ακόμα καλύτερη συνέχεια, στην οποία συνυπολογίζεται η παρουσία του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, με την προοπτική παρουσίας και στον μεγάλο τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: