Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Όχι της Μπαρτσελόνα στον Πάπα Βενέδικτο!

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο κανονίζοντας επίσκεψη στον Βατικανό δύο μέρες πριν την αναμέτρηση μεταξύ της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην λάβουν την ευλογία του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας!

Η απόφαση ελήφθη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνεννόηση με τη διοίκηση της "Μπάρτσα" παρά τις αιτιάσεις του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.
Σύμφωνα με το πλάνο, άπαντες οι Ισπανοί διεθνείς που στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα έπρεπε να μεταβούν στο Βατικανό την ερχόμενη Δευτέρα.

Το παράδοξο είναι πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ αλλά και ο τεχνικός ηγέτης, Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχαν λάβει σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας πάντως προκειμένου να χρυσώσουν το χάπι ενδέχεται να εκπροσωπηθούν από τον Κάρλες Πουγιόλ σε περίπτωση που ο πεπειραμένος στόπερ μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση στο "Έμιρεϊτς".

Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπαρτσελόνα διαθέτει στο δυναμικό της οχτώ διεθνείς Ισπανούς με συνέπεια οι "φούριας ρόχας να θεωρείται πολύ πιθανό να μεταβούν στο Βατικανό με κουτσουρεμένη αποστολή!

Ανάλογο πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Σεσκ Φάμπρεγας της Άρσεναλ. "Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον σύλλογο. Το ματς στο Λονδίνο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Ελπίζω και η ομοσπονδία να κάνει το καλύτερο" σχολίασε ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: