Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Καλή επιτυχία στον Χαβίτο…»

«Καλή επιτυχία στον Χαβίτο…» Καμία… εκδικητική τάση απέναντι στον Χαβίτο δεν έχει ο Άρης, όπως ξεκαθάρισε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Αντόνιο Καλσάντο. Η καθυστέρηση στην εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής του 28χρονου εξτρέμ με τη Λα Κορούνια αποδόθηκε από μερίδα του ισπανικού Τύπου σε δυσαρέσκεια των «κίτρινων» για τη συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε.

«Η Λα Κορούνια έχει καταβάλει ήδη την πρώτη δόση και είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ευχόμαστε στον Χαβίτο καλή επιτυχία», είπε ο Αντόνιο Καλσάντο σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Όσο για το λόγο που δεν εξασφάλισε ο Χαβίτο εγκαίρως δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Χετάφε, είπε: «Μίλησα με τον υπεύθυνο της ομάδας για αυτά τα ζητήματα και μου είπε ότι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα κατατέθηκαν σωστά και εγκαίρως, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι τα χαρτιά της μετακίνησης θα έπρεπε να είναι ήδη στα χέρια της Λα Κορούνια. Όλος ο θόρυβος που έγινε ήταν αχρείαστος. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, λάθη μπορούν να γίνουν. Έγινε ένα λάθος σε μία διατύπωση στα έγγραφα που εστάλησαν στη FIFA. Δεν χρειάζεται να επιρρίπτουμε ευθύνες ούτε στη Λα Κορούνια, ούτε στη δική μας πλευρά. Ήταν μία μικρή παράλειψη που δεν διέφυγε της FIFA. Πρόκειται για δανεισμό κι όχι μεταγραφή του Χαβίτο στη Λα Κορούνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: