Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σηκώνει το …τιμημένο!

Είναι ωραία, σέξι και σίγουρα οι καμπύλες της δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν άντρα. Η Σύλβια Παπαδάκη, νικήτρια του διαγωνισμού Playmate 2008 και φανατική οπαδός της Εθνικής ομάδας
Σηκώνει το …τιμημένο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Σύλβια γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στα Χανιά. Παρόλο που ήταν μέτρια μαθήτρια κατάφερε να περάσει στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή ήταν και η ευκαιρία της να κυνηγήσει το όνειρό της, το μόντελινγκ…
Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate το 2008 και κέρδισε άνετα τον τίτλο. Έκτοτε άνοιξαν γι’ αυτήν πολλές επαγγελματικές πόρτες. Σίγουρα πάντως, έχει μείνει στο μυαλό των ανδρών για τις αισθησιακές και τις γυμνές φωτογραφίσεις της, αλλά και για την συμμετοχή της στο βιντεοκλίπ του ανερχόμενου τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, δεν έχει βρει ακόμη τον έρωτα της ζωής της. Για μια περίοδο έλεγε πως θα γίνει η μητέρα του παιδιού του Χάρη Σιανίδη. Πριν από λίγο καιρό φλέρταρε με τον 22χρονο επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ, ενώ είχε σχέσεις με τον εφοπλιστή Έντι Μπακολίτσα και τον επιχειρηματία Ντίνο Νάτσο.
Η μελαχρινή καλλονή έχει πει για το στήθος: «Διάφοροι μου λένε ότι είναι το πιο ωραίο φυσικό στήθος που έχουν δει. Κι αυτό αρκετά κολακευτικό είναι. Σίγουρα νιώθω ξεχωριστή. Στο στήθος μου βάζω 10 στα 10», ενώ για την πρώτη της φορά έχει δηλώσει:
«Από τα 13 μου άρχισα να ‘παίζω’ με τα αγοράκια.Φιλάκια στο μάγουλο και τέτοια. Την πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση την έκανα στα 16. Μετράω τα one night stands που έχω κάνει, γιατί δεν είναι και τόσα πολλά. Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω σεξ με γυναίκα αλλά δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν. Δεν έχει τύχει να δω κάποια ερωτικά. Ίσως μόνο την Αντζελίνα Τζολί...».
Η Σύλβια δεν υποστηρίζει κάποιον σύλλογο, καθώς δεν είναι από τις φανατικές της στρογγυλής θέας. Πάντως, δηλώνει πως υποστηρίζει με πάθος της Εθνική Ελλάδας και δεν ξεχνά τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε στο Euro 2004 στην Πορτογαλία και το αξέχαστο τραγούδι «σήκωσέ το το τιμημένο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: