Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Λουτσιάνο: «Στον Ολυμπιακό σε αντιμετωπίζουν αλλιώς…»

Ο 38χρονος Λουτσιάνο φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και τοποθετήθηκε για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλονή, για τη συνεργασία του με τον Αλέξη Κούγια, έκανε τα προγνωστικά του για το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την διαφορετική αντιμετώπιση που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις ομάδες του ΠΟΚ και… όλες τις υπόλοιπες.
Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλονή: «Ήρθα να παίξω για ένα εξάμηνο στην Καλλονή, προκειμένου να τη βοηθήσω να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Β’ Εθνική. Θεωρώ ότι έχω ακόμη μπροστά μου χρόνια για ποδόσφαιρο, όσο αισθάνομαι γερός, θα παίζω μπάλα και θα προσπαθώ για το καλύτερο».
Για το πέρασμα από την Παναχαϊκή και τη συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια: «Με την Παναχαϊκή δεν είχα κάποιο πρόβλημα, όμως η συνεργασία με τον κ. Κούγια δεν πήγε και τόσο καλά. Τον γνωρίζετε όλοι τι άνθρωπος είναι, απλά κάποιες φορές ξεφεύγει και δεν σου αφήνει περιθώρια. Γι’ αυτό και επέλεξα να αποχωρήσω και σίγουρα δεν μετανιώνω για την επιλογή μου».
Για το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός το προσεχές Σάββατο: Ο Άρης θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του, οπότε νομίζω πως μπορεί να πάρει τη νίκη. Πάντως νομίζω ότι ο περσινός Άρης ήταν καλύτερος από φέτος και θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Πάντα οι αναμετρήσεις στο Χαριλάου είναι πολύ δύσκολες για τον Ολυμπιακό».
Για το αν έχει διαπιστώσει διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα αν παίζει ο Ολυμπιακός με την Καλλονή και ένας παίκτης του Ολυμπιακού χτυπήσει αντίπαλο, δεν θα γίνει τίποτα. Αν γίνει το ανάποδο, ο παίκτης της Καλλονής θα τιμωρηθεί τουλάχιστον με δέκα αγωνιστικές. Άλλωστε όλοι θυμάστε τι έγινε με τον Ζε Ελίας. Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα θα είχε τουλάχιστον δέκα κόκκινες σε μια σεζόν με τον τρόπο που αγωνιζόταν».
Κλείνοντας υπογράμμισε: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι κορυφαίος όλων στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι ο Λιονέλ Μέσι, παρότι είναι Αργεντινός κι εγώ Βραζιλιάνος. Τα πράγματα που κάνει πραγματικά… δεν υπάρχουν. Από την άλλη βέβαια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκει δουλειά στην Ελλάδα ο Γκιγιέρμο Όγιος. Είναι ο κορυφαίος προπονητής που είχα ποτέ την τύχη να συνεργαστώ στην καριέρα μου από όλες τις απόψεις».
απένειμε τα εύσημα σε όγιος και μέσι παρότι βραζιλιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: