Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο… Ψυχομάνης είναι η αιτία

Ο Γκαγκάτσης τα έβαλε με την ΕΠΟ και τον Πιλάβιο, οι δυο τους είναι «ορκισμένοι» εχθροί
Ο… Ψυχομάνης είναι η αιτία
Μετά τα παράπονα που εξέφρασε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sentragoal.gr  για την μη πρόσκλησή του από την ΕΠΟ στο φιλικό παιχνίδι με τον Καναδά, όπου τιμήθηκε ο Οτο Ρεχάγκελ
Ο Πιλάβιος με τον Γκαγκάτση είναι στα μαχαίρια εδώ και πολύ καιρό. Αν και η πορεία τους ξεκίνησε από κοινή αφετηρία. Είναι γεγονός ότι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέχθηκε στο πόστο του με τις ευλογίες του απελθόντα προέδρου. Όταν, έξι μήνες μετά την επανεκλογή του, ο Γκαγκάτσης αποφάσισε να αποσυρθεί λόγω κάποιων δικαστικών εκκρεμοτήτων που είχε, ο Πιλάβιος ουσιαστικά παρέλαβε …δαχτυλίδι. Εχοντας την απόλυτη υποστήριξη των «Γκαγκατσικών» εκπροσώπων ενώσεων, κατάφερε να τον διαδεχτεί. Μέχρι εκεί όλα ήταν καλά. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όμως, από τη στιγμή που ο Πιλάβιος θέλησε να εφαρμόσει την δική του φιλοσοφία «εξυγίανσης».
Η πρώτη και πιο σημαντική αφορμή για να βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα ήταν η επιλογή του Πιλάβιου να καθαιρέσει τον Ψυχομάνη από τη θέση του «αρχιδιαιτητή», βάζοντας στη θέση του τον Γιαννόπουλο (για έξι μήνες) κι εν συνεχεία τον Τεροβίτσα. Η μεγάλη διαφορά των δύο είναι το γεγονός ότι ο Πιλάβιος δεν περιμένει να ζήσει από το ποδόσφαιρο. Την καθαίρεση του Ψυχομάνη, ο Γκαγκάτσης την εξέλαβε ως casusbelli. Και από τότε τον πολέμησε με όποιο τρόπο είχε… Σε κάθε μέτωπο, με κάθε ευκαιρία.
Φυσικά ο νυν δεν έμεινε με τα χέρια κατεβασμένα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ακόμα και στις προσκλήσεις που του στέλνει η ΕΠΟ για τους αγώνες της Εθνικής, η θέση το Γκαγκάτση δεν βρίσκεται στον πυρήνα των VIP, ανάμεσα στους εκλεκτούς, ή τα τιμώμενα πρόσωπα, αλλά στους …λοιπούς συγγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: