Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Άρχισε τρέξιμο ο Βιτόλο

Τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς άρχισε στο γήπεδο ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μεσοαμυντικός του ΠΑΟΚ, που ακολούθησε και πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο, θα ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και εκτιμάται πως στα τέλη του Φεβρουαρίου θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς χθες αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής με τον Καναδά στη Λάρισα. Θέμα απουσίας του από το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17:17) δεν τίθεται. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Φωτάκης, Φιλομένο και Γεωργίου, ενώ από την προπόνηση αποχώρησε ο Κώστας Σταφυλίδης με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, οι τραυματίες Βιτόλο και Φωτάκης, πιθανότατα και ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος τα ξημερώματα αγωνίστηκε στο φιλικό της Βοσνίας με το Μεξικό στην Ατλάντα και δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για την προπόνηση της Παρασκευής (12:00).

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Χαλκιάς, Ετό, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Ο Ίβιτς αναμένεται να προφυλαχθεί εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα, που είναι σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: