Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δεν το πίστευε ο Παπαδόπουλος

Την αποθέωση γνώρισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από τους οπαδούς της Θέλτα μετά τη νίκη της επί της Νουμάνθια με 4-0, κάτι που εξέπληξε και τον ίδιο τον Έλληνα επιθετικό.«Είναι περίεργο που οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι με έναν παίκτη που δεν παίζει πολύ και δεν σκοράρει. Δεν το πίστευα, ήταν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έπαιξα περίπου 20 λεπτά μετά από αρκετούς μήνες. Δεν κατάφερα να σκοράρω, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα νίκησε. Όταν θα πετύχω το πρώτο μου γκολ, θέλω να συνδυαστεί με νίκη για τη Θέλτα. Αυτό είναι το μόνο που μετρά. Όλοι μας ονειρευόμαστε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν», τόνισε ο 29χρονος άσος.

Όσο για το ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα ανέφερε: «Πριν από μερικές εβδομάδες ένιωθα σαν σκύλος που μένει έξω από ένα σπίτι, ενώ το αφεντικό του κάθεται άνετα μέσα με τις γάτες του. Κι όταν ένας σκύλος είναι μόνος, είναι φυσιολογικό να ψάξει άλλο μέρος».

Τέλος για το μέλλον του συμπλήρωσε: «Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου, που λήγει σε 2,5 χρόνια. Σίγουρα θέλω να παίζω περισσότερο, αλλά σέβομαι απόλυτα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: