Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Εμπλοκή με Κοτσόλη

Στον αέρα βρίσκεται η μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, αφού πληροφορίες θέλουν την ΕΠΟ να εξετάζει το ενδεχόμενο ΔΣ για να περάσει ο κανονισμός που εξέδωσε.
Το θέατρο του παραλόγου παίζεται εδώ και λίγες ημέρες στην ΕΠΟ με αφορμή, όπως φαίνεται, τη μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε παράταση για τη μεταγραφή ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, όμως όπως φαίνεται ίσως το πάρει πίσω!
Σύμφωνα με πληροφορίες η τροποποίηση που εξέδωσε και επίσημα η ΕΠΟ ενδέχεται να περάσει από ΔΣ για να την εγκρίνει, κάτι που όπως φαίνεται ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στους πράσινους.

Αν η επιτροπή δεν συμφωνήσει, τότε υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω την τροποποίηση και ο Κοτσόλης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους οι πράσινοι ισχυρίζονται πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί, πρώτον γιατί η FIFA δίνει το δικαίωμα για μία τέτοια τροποποίηση και δεύτερον γιατί τα συμβόλαια έχουν κατατεθεί κανονικά στην ΕΠΟ.

Όπως και να έχει την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα για το οποίο δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος. Να θυμίσουμε επίσης πως και η ΑΕΛ έκανε μεταγραφή σε αυτό το διάστημα, όπως και ο Πανιώνιος, οπότε σε περίπτωση ακύρωσης θα έχει ενδιαφέρον και οι δική τους αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: