Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γαλανός: «Με νοιάζει να σώσω τον Ηρακλή»

Γιώργος Γαλανός μίλησε στο Αθλητικό Μetropolis, στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Νίκου Πετρουλάκη και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Ηρακλής, αλλά και στον νέο προπονητή της ομάδας, Κρις Χουγκάζ. Ο βασικός χρηματοδότης της ΚΑΕ, τόνισε ότι άπαντες προσπαθούν για το καλύτερο:
«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχουν επηρεάσει εμάς και τους παίκτες. Φυσικά και ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Το ερχόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.
Είναι γεγονός ότι έχουμε καλούς παίκτες, αλλά όχι και ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό για να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Ο Κρις Χουγκάζ παρότι δεν έχει δουλέψει σε μεγάλο σύλλογο, είναι μια καλή περίπτωση την δεδομένη χρονική στιγμή. Θα έχει όρεξη να δουλέψει σε έναν μεγάλο σύνολο και είναι μια πρόκληση γι’ αυτόν.
Είναι ένα δυναμικό παιδί και συμπαθής στους παίκτες. Δυστυχώς με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν έχω χρόνο και καθαρό μυαλό να ασχοληθώ για κανένα άλλο θέμα (π.χ. για τις μετοχές). Αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να σώσω τον Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: