Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γ.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ - «Καλός ο ΠΑΟΚ, ηγέτης ο Ζαγοράκης»

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας, Γιάννης Τοπαλίδης φιλοξενήθηκε την Πέμπτη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport103fm" ξέχωρα, όμως, από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μίλησε και για τον ΠΑΟΚ.

"Βλέπω ότι έχει παρά πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής τα έχει πάει καλά και πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια γι' αυτό. Παρά το ότι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, η χρονιά θεωρώ πως είναι καλή", τόνισε.

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τον Θόδωρο Ζαγοράκη είπε:"Είναι ηγέτης τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν."

Για την εθνική Ελλάδας και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με τη βράβευση του Οτο Ρεχάγκελ στο φιλικό παιχνίδι με τον Καναδά, επισήμανε: "Οταν μιλάω για την Εθνική, πάντα αναφέρομαι στην ομάδα μας. Ηταν ξεχωριστή και συγκινητική η χθεσινή μέρα που θα μείνει στο μυαλό μου. Συγκινήθηκε πολύ ο Οτο, του άρεσε και όπως έλεγε παντού, έχει δεθεί με την ομάδα. Ημασταν και οι δυο φορτισμένοι συναισθηματικά."

Σε προσωπικό επίπεδο εξήγησε: "Ούτως ή άλλως είπα ότι θέλω να ξεκουραστώ ένα διάστημα. Θέλω να ξεκινήσω κάτι μόνος μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια: