Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Με εμάς δεν θα έχουν 'Αγιο!»

τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός είχε τύχη-βουνό κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλουν να αποδείξουν στο μεταξύ τους ντέρμπι ότι η διαφορά του +7 δεν είναι πλασματική.
«Με εμάς δεν θα έχουν 'Αγιο!»
Με μεγάλη έκπληξη παρατηρούν στο λιμάνι το κλίμα θριαμβολογίας που έχει δημιουργηθεί προς όφελος του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι δεν γίνεται κατανοητό το γεγονός πως δημιουργούνται εντυπώσεις υπέρ των «πράσινων» από ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να έχουν διασυρθεί!

«Ο Παναθηναϊκός είχε Άγιο στην Τούμπα και γλίτωσε τον διασυρμό καθαρά από τύχη. Τι να φοβηθούμε και πώς να ανησυχήσουμε απ’ αυτήν την ομάδα;», έλεγαν χαρακτηριστικά από τον Πειραιά.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό περιμένουν πώς και πώς το παιχνίδι με τους «πράσινους» στο «Καραϊσκάκη» για να αποδείξουν με μια πειστική νίκη ότι η διαφορά του +7 μόνο πλασματική δεν είναι.

Από το λιμάνι δεν κατανοούν όλες αυτές τις θριαμβολογίες μεγάλης μερίδας του Τύπου για τον «αιώνιο» αντίπαλο την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι δίκαια είναι πρώτος στη βαθμολογία και, φυσικά, ότι είναι καλύτερος από τους αντιπάλους του.

Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και οι παίκτες αναρωτιόνται πώς γίνεται να υπάρχουν συνεχείς αναφορές για τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός θα «γυρίσει» το πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν έχει διεξαχθεί καν αυτή η κρίσιμη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, από την οποία έχει χάσει δύο φορές φέτος, και παρουσιάζεται σχεδόν σίγουρο ότι οι «πράσινοι» θα κερδίσουν και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός θα «γκελάρει» στο «Βικελίδης» με τον Άρη για να παιχθεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ντέρμπι στο Φάληρο.

«Τα παρουσιάζουν τα πράγματα λες και είμαστε εμείς από κάτω!», λένε χαρακτηριστικά τις τελευταίες μέρες στου Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταλαβαίνουν προς τι όλα αυτά τα σενάρια πριν τους αγώνες και είναι αποφασισμένοι να «μιλήσουν» στο γήπεδο στα προσεχή δύο κρίσιμα ντέρμπι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: