Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Με Ντουντού στο Βικελίδης, με γεμάτο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΟ

Με τον Ντουντού στην αποστολή θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη, τη στιγμή που δύσκολα πάντως θα ξεκινήσει στην 11άδα.

Η απουσία του Ντουντού το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μπορεί να μην έχει στοιχίσει την ομάδα του Πειραιά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει φανεί κιόλας όμως. Ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζει και άλλος κλασικός κόφτης της ομάδας, Μοϊσές Ουρτάδο.

Κι αν ο τελευταίος αργεί ακόμα να επιστρέψει στη δράση, ο πρώτος είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, μιας και προπονείται χωρίς το παραμικρό παράπονο για ενοχλήσεις και θα ακολουθήσει και την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι με τον Αρη. Δύσκολα πάντως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αφού έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν αποκλείεται όμως να αγωνιστεί για κάποιο διάστημα, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αποφόρτιση για τρεις

Στα αγωνιστικά, οι Μοντεστό, Ιμπαγάσα και Ραούλ Μπράβο ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί στους τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το προσεχές παιχνίδι.

Αμόκ για ένα εισιτήριο!

Στο μεταξύ, στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οπως είναι φυσικό, η ζήτηση είναι τεράστια και θεωρείται απίθανο να μείνει έστω και ένα απούλητο, μέχρι το απόγευμα της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: