Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«Πετάει» με 20 παίκτες για Όσλο!!


paok anaxwrisi

Δύο ή  περισσότερους ποδοσφαιριστές από ότι θα χρειαστεί αύριο, προκειμένου να μην βρεθεί προ απροόπτου και να έχει το δικαίωμα της επιλογής, επέλεξε τελικά ο Λάσλο Μπόλονι για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Βαλερένγκα στο Ούλεβααλ, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης που έλαβε χώρα στην Τούμπα.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκονται όπως άλλωστε αναμενόταν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ «κόπηκε» τόσο ο Σωτήρης Μπαλάφας λόγω του ότι προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος όσο και οι δύο νεαροί τερματοφύλακες, Γλύκος και Γιακουμής. Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 20άδα τους νεοαποκτηθέντες Λαζάρ και Γεωργιάδη, οι οποίοι μάλιστα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν στο Όσλο το επίσημο ντεμπούτο τους με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Έτσι, αυτοί που  πετάξαν στις 09:30 για την πρωτεύουσα της Νορβηγίας είναι οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Τσιρίλο, Έτο, Γεωργιάδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Γκαρσία, Ρομπέρ, Φωτάκης, Λαζάρ, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου, Αθανασιάδης και Ίβιτς.
Η συμμετοχή του τελευταίου πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη, από τη στιγμή που ο Σέρβος μέσος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Το ότι ο Ίβιτς θα βρίσκεται σήμερα στο τσάρτερ που θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Όσλο είναι βέβαια ενδεικτικό του ότι ο Λάσλο Μπόλονι ευελπιστεί πως θα τον έχει τελικά στη διάθεσή του, με τον Ρουμάνο βέβαια να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τυχόν επιδείνωσης της κατάστασης του υψηλόσωμου χαφ εφόσον αυτός δεν ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του. Σε ότι αφορά τώρα τους επίσης προερχόμενους από τραυματισμούς, Βιεϊρίνια και Φωτάκη, αμφότεροι γυμνάστηκαν και χθες κανονικά και απάλλαξαν οριστικά τον Μπόλονι από δύο σημαντικές… σκοτούρες, με τον πρώτο να παίρνει έτσι την Πέμπτη φανέλα βασικού και τον δεύτερο να διεκδικεί με αξιώσεις κάτι ανάλογο.
Αγιασμός και «βιντεοθεραπεία»
Η χθεσινή προπόνηση πάντως ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση. Πριν την έναρξη της πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ούτως ώστε οι «ασπρόμαυροι» να έχουν μία αγωνιστική περίοδο χωρίς προβλήματα, παρουσία του Ζήση Βρύζα, ενώ στη συνέχεια ο Λάσλο Μπόλονι παρέδωσε στους ποδοσφαιριστές του… μαθήματα τακτικής μέσω βίντεο, δείχνοντάς τους ως επί το πλείστον αποσπάσματα από τα πρόσφατα φιλικά που έδωσε ο Δικέφαλος επί ολλανδικού και γερμανικού εδάφους.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: