Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ηρακλής-Κρίνονται τα πάντα…

Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει νέα διοίκηση στον Ηρακλή. Ο Ανδρέας Παντελή περιμένει σήμερα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να πάρει τις μετοχές και να αναλάβει δράση. Ο κύπριος επιχειρηματίας σε πρώτη φάση θα σχηματίσει διοίκηση πρωτοδικείου με τις μετοχές να πηγαίνουν σε μια εταιρία του, που θα τις διατηρήσει μέχρι να τις πάρει επίσημα στην κατοχή του.
Το τελευταίο 48ωρο υπάρχει ανοικτή γραμμή μεταξύ του Χάρη Γρηγορίου που εκπροσωπεί τον Ανδρέα Παντελή και την κ. Παναγουλέα που εκπροσωπεί την πλευρά του Ρέμου. Κάποια ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν αφορούν ορισμένες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την εφορία και ορισμένες υποχρεώσεις που θα πρέπει να αναλάβουν οι δυο πλευρές. Όλα δείχνουν ότι η ιστορία είναι σε εξέλιξη και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Αν δεν γίνει αυτό κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας τότε μπορεί να συμβεί την Τετάρτη.
Αυτή την στιγμή επί της ουσίας δεν υπάρχει διοίκηση στην ΠΑΕ και είναι απαραίτητη προϋπόθεση να βρεθεί μια άμεση λύση. Χρειάζεται να λειτουργήσει η ΠΑΕ και να συγκροτηθεί η ομάδα. Άλλωστε υπάρχουν τα ανοικτα μέτωπα για την παρουσία της ομάδας στην Σουπερλίγκα και κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούν περισσότερο με αυτή την υπόθεση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρέμος θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα γιατί θέλει να απεμπλακεί οριστικά από τον Ηρακλή. Έτσι εξετάζει την πρόταση με τον Παντελή, αλλά μια ιστορία τελειώνει όταν «πέσουν» οι υπογραφές. Ειδικότερα για τον Ηρακλή, επειδή πολλές φορές έχουν χαλάσει καταστάσεις την τελευταία στιγμή ο κόσμος είναι επιφυλακτικός και περιμένει τις ανακοινώσεις,από την πλευρά του μεγαλομετόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: