Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Ίβκοβιτς μίλησε για τον Νοβίτσκι!!

Η εθνική Σερβίας του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γερμανία του Ντιρκ Νοβίτσκι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

«Η απόφαση του να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο» , τόνισε ο Σέρβος προπονητής ο οποίος στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι. «Δεν είναι μόνο ο Νοβίτσκι. Ο Κρις Κέιμαν θα παίξει για τη Γερμανία και είναι επίσης ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλές ομάδες έχουν αφυπνιστεί λόγω της ενίσχυσης της Γερμανίας. Και γι' αυτό είναι αλήθεια το γεγονός ότι το φετινό Ευρωμπάσκετ αναμένεται να είναι από τα πλέον δυνατά καθώς πολλές ομάδες θα παραταχθούν με όλα τους τα αστέρια. Όταν παίζει στη διοργάνωση ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του ΝΒΑ, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας» .

Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδος και της εθνικής Σερβίας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του μέχρι στιγμής. «Δουλέψαμε για δύο εβδομάδες στην φυσική κατάσταση στη Γερμανία και τώρα επιστρέψαμε πίσω στη Σερβία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στην ταχύτητα, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να βρούμε γρήγορα χημεία προκειμένου να χτίσουμε στις σωστές βάσεις».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: