Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μαχλάς: «Να παίξουν ζωντανοί ή νεκροί»

Για τη σκληρή δοκιμασία των play-off και για την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ για τους παίκτες της Δόξα Δράμας, μίλησε ο Νίκος Μαχλάς στο Sportaction.

Ο Πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου υποστήριξε πως οι Νίκος Τρελλόπουλος και Αλέξης Κουμπρόγλου αγωνίστηκαν παράνομα στον αγώνα για τα μπαράζ, ενώ αναφορικά με τους παίκτες της ίδιας της ομάδας του είπε : «ζωντανοί ή νεκροί δυστυχώς πρέπει να αγωνιστούν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά :

Για την ένσταση για το ματς με την Δόξα Δράμας:
«Ναι είναι γεγονός καταθέσαμε ένσταση για το συγκεκριμένο ματς για την αντικανονική συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας. Οι δύο παίκτες ναι μεν ανήκουν στο δυναμικό της Δόξας, αλλά αγωνίζονταν δανεικοί στον Φωκικό. Σαν να έπαιζε ο Κατσικογιάννης στον Ολυμπιακό πριν λήξει η φετινή αγωνιστική περίοδος, ενώ ήταν δανεικός σε εμάς. Δεν γίνονται αυτά. Αφήστε που δεν έχει επικυρωθεί ακόμα και η βαθμολογία της τρίτης εθνικής».

Για το αν αλλάζουν πλέον οι ισορροπίες στα play off και με αυτούς τους βαθμούς η ομάδα του να χρίζεται φαβορί:
«Εμείς περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα. Δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή την στιγμή με υποθέσεις».

Για το σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του:
 «Καλά είναι. Όσο βέβαια μπορούν να είναι καλά. Καταλαβαίνεται… Δεν ξέρω όμως για πόσο διάστημα ακόμα. Το κακό είναι πως ζωντανοί ή νεκροί δυστυχώς πρέπει να αγωνιστούν».

πηγή:Sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: