Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μνημόνιο και στο ποδόσφαιρο!

Τελικά, μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα! Ο Παπανδρέου στη συνάντηση με τον Πλατινί ζήτησε τη βοήθεια της UEFA για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μνημόνιο και στο ποδόσφαιρο!
Τη βοήθεια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ...πρόλαβε τελικά και ζήτησε ο πρωθυπουργός στη συναντηση που είχε με τον Μισέλ Πλατινί.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση ζήτησε τη συμβολή της UEFA σε τέσσερις τομείς που αντιμετωπίζει προβλήματα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα στημένα, στη διαιτησία, στο ντόπινγκ και στη βία.
Έτσι, αναμένονται στην Ελλάδα τέσσερις ομάδες εργασίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που θα βοηθήσουν στη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι σαν την Τρόικα, δηλαδή...
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος:
"Επιβεβαιώθηκε η βούληση να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα βίας. Συζητήθηκαν πρακτικά θέματα που θα συμβάλουν στην καταπολέμηση των φαινομένων", τόνισε και συνέχισε:
"Ένας από τους τρόπους είναι η UEFA να προσφέρει την τεχνογνωσία της. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις τεσσάρων ομάδων ειδικών της UEFA για τα στημένα παιχνίδια, τη βία στα γήπεδα, το ντόπινγκ και τη διαιτησία", κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: